Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće riskirati s Ronaldom

Ancelotti: Možda je Bayern 'crna mačka' za Real, ali za mene nije

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
22.04.2014.
u 18:06

Uvjeren sam da će moja momčad sutra odigrati dobru utakmicu, rekao je Ancelotti, koji još nikad nije izgubio od Bayerna. Vodeći Milan u šest utakmica protiv Bavaraca ostvario je četiri pobjede i dva remija

Madridski Real sutra u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka dočekuje Bayern, a trener madridske momčadi Carlo Ancelotti poručuje da se ne boji.

- Ne bojim se Bayerna. Možda je on kroz povijest bio 'crna mačka' za Real, ali za mene nije. Dobro sam prolazio s njima, ali ne mogu reći da zbog toga imam dodatno samopouzdanje. Ono što mi daje samopouzdanje su moji igrači koje imam na raspolaganju. Uvjeren sam da će moja momčad sutra odigrati dobru utakmicu, rekao je Ancelotti, koji još nikad nije izgubio od Bayerna. Vodeći Milan u šest utakmica protiv Bavaraca ostvario je četiri pobjede i dva remija.

Dobra vijest za navijače Reala je da su Gareth Bale i Cristiano Ronaldo danas normalno trenirali.

- Obojica su dobro, ali sve ćemo znati pred početak susreta. Cristiano Ronaldo je danas normalno trenirao, kao i proteklih dana. Još ćemo ga testirati uoči utakmice. Ako naši liječnici budu sigurni da može odigrati bez ikakvih problema, jasno da će igrati. Ipak, želim naglasiti da nećemo riskirati, ako ne bude potpuno spreman ostat će na klupi.

>>Guardiola će protiv Reala ponovno igrati bez Mandžukića

Komentara 1

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
20:30 22.04.2014.

Tko želi pobijediti Bayern mora neutralizirati Robbena i Riberyia i to je to!Stavio bi im čuvare da ih i na WC prate!Bez njih Bayern ne vrijedi 30 %!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije