Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački mediji

Guardiola će protiv Reala ponovno igrati bez Mandžukića

Pep Guardiola i Mario Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
22.04.2014.
u 16:34

Dobra vijest za hrvatske ljubitelje nogometa jest ta da će Luka Modrić u sutrašnjoj utakmici igrati od prve minute

Sutra navečer u polufinalu Lige prvaka očekuje nas pravi spektakl, u Madridu će Real dočekati Bayern. Pep Guardiola ponovno će gostovati na Santiago Bernabeuu, ali ovoga puta ne s Barcelonom, već će biti na klupi njemačkog prvaka.

A prema najavama njemačkih medija, Pep će ponovno riskirati i na klupi ostaviti najboljeg strijelca Marija Mandžukića. Isto tako, u početnih 11 neće biti mjesta ni za drugog Marija, Götzea, pa će Casillasu najbliži biti Thomas Müller. Bit će to već isprobani recept s Old Trafforda, koji se tada nije pokazao uspješnim. Naime, sve do ulaska Mandžukića u igru Bayern je gubio, ali onda je hrvatski reprezentativac asistirao Schweinsteigeru za izjednačenje.

Ako će doista biti tako kako se najavljuje, ostaje nejasno zbog čega je Guardiola odmarao Mandžukića u Bundesligi. Mario je protiv Braunschweiga ušao u 73. minuti, ali unatoč maloj minutaži upisao se u listu strijelaca.

A dobra vijest za hrvatske ljubitelje nogometa jest ta da će Luka Modrić u sutrašnjoj utakmici igrati od prve minute.

>>Bild kritizira: Je li Mandžukić uopće gladan golova?

Komentara 7

DU
Deleted user
18:01 22.04.2014.

Znaci... Bayern ne daje gol, Real gazi Bayern (hendikep) Trpam na Real...

DU
Deleted user
17:32 22.04.2014.

Mandzo je vrlo agresivan i jak decko,pa bih,vjerovatno zaradijo zutalja,a to Bayernu ne bih uopce odgovaralo u uzvratnom susretu,jer Mandzo sigurno zabija u areni sledeceg utorka,akobogda,zelim mu svu srecu,barem za nas nejgove fanove,da dva zabije………………...

Avatar Topgen
Topgen
16:57 22.04.2014.

Prva se igra u Madridu. Znaci , novinar, da ima i uzvratna. Odlucujuca. Pep ide na 0:0. Na veliki posjed lopte. A ako prime pogodak , onda ulazi Mandzo da se proba postici onaj famozni gol u gostima. Ni jaa ga ne bih stavio u pocetnu da sam trener Bayerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije