Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL PROTIV RAYA

Ancelotti: Modrić je imao temperaturu, ne znam hoće li igrati...

Luka Modrić
NordPhoto/PIXSELL
28.03.2014.
u 15:39

- Imamo problema s Modrićem koji je sinoć imao temperaturu. Još nismo donijeli odluku hoće li igrati. Radimo rotacije u sastavu kad je netko umoran - rekao je Ancelotti.

Real Madrid će subotu protiv Raya Vallecana pokušati prekinuti niz od dva ligaška poraza zaredom, a upitno je hoće li kraljevima pomoći Luka Modrić.

- Imamo problema s Modrićem koji je sinoć imao temperaturu. Još nismo donijeli odluku hoće li igrati. Radimo rotacije u sastavu kad je netko umoran - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Cristiano Ronaldo je posljednje dvije utakmice imao problema s lijevim koljenom.

- Danas je trenirao normalno i nije bilo nikakvih problema. U subotu će igrati. Ne treba mu odmor jer je to manji problem. On ne dopušta da ga takve stvari ometu.

Trener Reala je prokomentirao Baleovom mijenjanje kopački na utakmici sa Sevillom i izvođenje slobodnjaka čime je razljutio Ronalda.

- Prvi na redu je Ronaldo, a onda Bale. Ako Bale puca to znači da se Ronaldo slaže. Bale nije mogao igrati u kopačkama koje je imao i morao ih je promijeniti. Fizički je spreman i dobro se osjeća.

Bivši trener Reala Jose Mourinho nedavno je poručio da je ove sezone više očekivao od momčadi.

- To je njegovo mišljenje. Sve što ću reći jest da se Real Madrid bori za naslov što lani nije bio slučaj - mirno je uzvratio Ancelotti.

>> Tko će biti prvak? Ne, nisam za Atletico, nego 
za Real Madrid zbog Luke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije