Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Ana Šimić daleko od finala na EP-u

ana simic
Ivana Ivanovic/Pixsell
05.03.2011.
u 16:02

Ana je u kvalifikacijama preskočila 1,85 metara, dok se u finale ulazilo sa skokom preko 1,94 metra.

Ana Šimić nije se uspjela plasirati u finale visa na dvoranskom Europskom prvenstvu koje se održava u Parizu. Ana je u kvalifikacijama preskočila 1,85 metara, dok se u finale ulazilo sa skokom preko 1,94 metra.

Ana je iz prvog pokušaja preskočila 1,70 i 1,85, tek iz trećeg pokušaja 1,80, dok je triput rušila letvicu na visini 1,89 metara. Prvi krug kvalifikacija u utrkama na 60 metara nisu prošli Sandra Parlov i Dario Horvat. Sandra je bila šesta u svojoj skupini s vremenom 7,60 sekundi, dok je Dario bio peti u svojoj skupini s vremenom 6,81 sekundu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije