Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš je neće

Ana Konjuh otkazala Roland Garros, a objasnila je i zbog čega

Beograd: Ana Konjuh predala finale zbog ozljede desnog kuka
A.K./ATAImages/PIXSELL
21.05.2022.
u 22:10

A i da je zdrava teško da bi prošla prvo kolo jer joj je ždrijeb za suparnicu donio bivšu najbolju tenisačicu svijeta Rumunjku Simonu Halep

Ana Konjuh baš nema sreće. Nakon što je na sedam posljednjih turnira ispadala na samom startu, 24-godišnja Dubrovčanka bila je prisiljena otkazati nastup u Roland Garrosu. Posljednjih dana na treninzima u Parizu osjećala je bol u lijevoj nozi, a sada se pokazalo da ozljeda i nije tako bezazlena, rekli su joj da joj je napukla kost (fibula).

Više će se o tome znati kada se Ana u Zagrebu podvrgne detaljnijim liječničkim pretragama. Tada će se i preciznije znati koliko će bivša 20. tenisačica svijeta (sada je tek 85.) izbivati s terena, no što se Roland Garrosa tiče, on je za Anu gotov prije nego je i počeo. 

A i da je zdrava teško da bi prošla prvo kolo jer joj je ždrijeb za suparnicu donio bivšu najbolju tenisačicu svijeta Rumunjku Simonu Halep, koja je i sad visoko plasirana, 19. je na svijetu. Konjuh i inače nema sreće s Roland Garrosom, u dosadašnjih pet nastupa u Bulonjskoj šumi nikada nije otišla dalje od drugog kola.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
22:41 21.05.2022.

Ovako je možda i bolje, sad se može spremati za Wimbledon gdje ima veće šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije