Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na turniru u Rouenu

Ana Konjuh nakon osam mjeseci u drugom kolu glavnog turnira

Beograd: Ana Konjuh predala finale zbog ozljede desnog kuka
A.K./ATAImages/PIXSELL
18.10.2022.
u 15:23

Pobijedila je nakon velikog preokreta 22-godišnju Ukrajinku Dajanu Jastremsku, 99. tenisačicu svijeta, sa 1:6, 6:1, 6:2

Ana Konjuh može odahnuti. U prvom kolu WTA 125 turnira u francuskom Rouenu (nagradni fond od 115.000 USD) pobijedila je nakon velikog preokreta 22-godišnju Ukrajinku Dajanu Jastremsku, 99. tenisačicu svijeta, sa 1:6, 6:1, 6:2, pogodivši devet asova i iskoristivši četiri od sedam prilika za obrat.

Ana se tako našla u drugom kolu glavnog ždrijeba, što joj nije uspjevalo još od veljače ove godine i turnira u Dohi. A pobjeda je tim slađa ako se zna da je naša igračica u glavni ždrijeb ušla kao sretna gubitnica.

Mogao bi to za 24-godišnju Dubrovčanku, nekad 20. igračicu svijeta, biti preokret u sezoni koju, barem dosad, neće pamtiti po dobru. Nanizala je brojne poraze i pala na 170. poziciju WTA liste. No, već joj ova pobjeda u poretku uživo donosi napredak od 11 mjesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije