Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Ana Konjuh je nezaustavljiva! Hrvatica i u paru izborila osminu finala

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.07.2017.
u 17:09

Konjuh i Maia su u 2. kolu španjolski par Arruabarrena - Parra-Santonja sa 6:4, 4:6, 6:0

Nakon što je u petak po prvi put u karijeri izborila mjesto u osmini finala pojedinačne konkurencije u Wimbledonu, 19-godišnja hrvatska tenisačica Ana Konjuh u subotu je sa Brazilkom Beatriz Haddad Maiom ušla među 16 ženskih parova. 

Konjuh i Maia su u 2. kolu španjolski par Arruabarrena - Parra-Santonja sa 6:4, 4:6, 6:0. U osmini finala čekaju ih 9. nositeljice, Tajvanka Hao-Ching Chan i Rumunjka Monica Niculescu.

Konjuh će u subotu još nastupiti i u 2. kolu turnira mješovitih parova, u kojem joj je partner hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić, a njihovi suparnici su Tajvanka Hao-Ching Chan i Nizozemac Jean-Julien Rojer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije