Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTA MINUTA

Amerikanka opet napala Ivanu Habazin: Kako si glupa, razbit ću ti čeljust!

Habazin
Foto: Printscreen Youtube
08.01.2020.
u 11:26

– Nikad nisam vidjela gluplju osobu u životu. Udarila bih je, ali bi pobjegla kući – rekla je Amerikanka o Ivani.

Hrvatska boksačica Ivana Habazin i svjetska prvakinja u srednjoj kategoriji, Amerikanka Claressa Shields odradile su konferenciju za novinare uoči borbe koja se će se u noći s petka na subotu održati u Atlantic Cityju.

Njihov prvi meč je otkazan jer je tada, neposredno prije vaganja, dan uoči borbe sa svjetskom prvakinjom Claressom Shields, fizički napadnut Habazin trener James Ali-Bashir pa je Ivana umjesto na vagi završila u lokalnoj bolnici. A trener je završio na hitnoj operaciji.

I na ovom susretu Ivane Habazin i Claresse Shields bilo je vatreno, a prednjačila je Amerikanka koja je cijelo vrijeme provocirala našu boksačicu.

– Ti nisi baš pametna – rekla je Ivana nakon što ju je protivnica stalno vrijeđala.

– Nisam pametna jer sam crna? Išla sam na fakultet – iz nekog razloga odgovorila je Claresse Shields, a poslije je nastavila s uvredama:

– Nikad nisam vidjela gluplju osobu u životu. Udarila bih je, ali bi pobjegla kući.

Na kraju je poručila: – Razbit ću joj čeljust!

Ključne riječi

Komentara 5

DV
Dr.Vladimir
12:14 08.01.2020.

Pas koji laje se boji.Dimljena neće moći tu kantu tri runde nositi

SA
Sasa12
13:25 08.01.2020.

Kamo je pobjegla, maknula se jer joj se neda slusat glupacu, ona ce joj u ringu pokazat svoj jezik, ova vidi da ju se habazin ne boji i sad prijeti

PE
pehlinar
19:15 08.01.2020.

afroamerikanka odraz inteligecije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije