Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJAL DRAŽEN

Amerikanci su negativno šokirali Acu i Biserku kad je Dražen ulazio u Kuću slavnih

Reuters/PIXSELL
08.06.2023.
u 19:00

Nismo očekivali da ćemo vidjeti toliko mnogo Divca u tom filmu. Stojko Vranković i ja bili smo šokirani. Amerikanci su to radili po svom nahođenju, ne razmišljajući o bilo čijim nacionalnim osjećajima. No, da smo i znali kako izgleda taj film i da smo im rekli, vjerojatno ne bi shvatili u čemu je problem, kaže Aco

Komentara 3

MD
Marko Dragicevic
21:45 08.06.2023.

Tragedija velika, kad se dogodila, ali dosadni ste vise s tom gospodjom…

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:15 09.06.2023.

Treba Dražena spominjati više u vidu bratstva i jedinstva i njegovog prijateljstva sa bračom po jeziku i krvi sa istoka Divcem i Paspaljem.

DU
Deleted user
02:26 23.06.2023.

Ništa sporno, jer Divca u USA svi znaju, a Dražena se tamo malo tko sjeća. A biser teksta je priča o razmišljanju Amerikanaca o nečijim nacionalnim osjećajima na Balkanu. 87 % američkih maturanata ne zna na zemljopisnoj karti pokazati gdje je Australija, a 63% gdje je Europa. O balkanskim zemljama postotak znanja je ispod 1%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?