Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olimpijske prognoze
Povratak na članak

Amerikanci Hrvatima predviđaju najuspješnije OI do sada!

Prema mišljenju svih njih, Hrvatska će u Londonu osvojiti između šest i devet medalja, što bi u svakom slučaju bio rekordan domet naših sportaša

Komentari 8

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:22 13.07.2012.

Taekwondo bi mogao osvojiti medalju. Rukometaši, rukometašice, vaterpolisti, Perkovićka, onaj mali motkaš, eventualno koji veslač. Tko još?

VL
DI
duncan_idaho
10:36 13.07.2012.

Iskreno u ovom sveopćem raspadanju boli me k**** za olimpijske igre, više me brine kako će sutra živjeti naša djeca

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:23 13.07.2012.

@messerscmidt Jesi li ti lude gljive jeo? Mali motkaš je junior koji je uspio preskočiti 5,55m. S tim se ne može ni u finale. Rukometašice nemaju nikakvih izgleda za medalju. Najizgledniji kandidati su: - rukometaši - sestre Zaninović - Sandrara Perković - veslački četverac - jedriličari - vaterpolisti Blanka je džoker jer nitko ne zna hoće li biti spremna. Bio bih zadovoljan s pet medalja, po mogućnosti dvije zlatne. Devet medalja je nemoguće, moralo bi se apsolutno sve poklopiti.

VL
NL
NLF
12:18 13.07.2012.

Ron, odlično poznavanje prilika u sportu. Zapravo najveće oscilacije moguće su zbog jedriličara. Može se dogoditi nijedna, ali mogu i 3,4 komada. Moji sigurni favoriti su četverac i Sandra.

VL
HI
hihihuhu
12:19 13.07.2012.

četverac, rukometaši, sestre Zaninović, braća Žugaj, perković, vaterpolisti, jedriličari(mogućnost 3 medalje),snježana pejčić, rukometašice(ako im se poklopi u četvrtfinalu), filip ude, par čilić/dodig, zbog iznenađenja na OI možda i čilić, kišerlovski ako mu se poklopi dan) ovo je maksimum : velikaa mogćnost je 5-7 medalja, malo manja 10 medalja iznad je zapravo 8 svjetsko čudo

VL
Avatar cro1com
cro1com
13:14 13.07.2012.

Svidaju mi se njihove boje podsjeca me na nesto priraslo srcu.

VL
DO
dogeatdog
16:03 13.07.2012.

Jesu li to oni što su prije europskog nogometnog prvenstva prognozirali da će Šime Vrsaljko biti otkriće EURA! Jedino su previdjeli da čovjek prvo treba biti pozvan u repku,pa onda da daju svoje prognoze.

VL
JO
jolly
18:14 13.07.2012.

Ron Burgundy Svi ovi koje si nabrojao su obečali medalje. Ako uzmemo za jedrenje barem jednu, to je sedam. Trener od Zaninovički je još prije četiri godine najavio zlata. Tu su još Žugaji, Pejčićka, ostali jedriličari, Čilić, ako im se poklopi raspored.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.