Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olimpijske prognoze

Amerikanci Hrvatima predviđaju najuspješnije OI do sada!

'SPECIJAL MAX   26.03.2012., Makarska - Taekwondo zenska reprezentacija na pripremama. Ana i Lucija Zaninovic. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
13.07.2012.
u 08:57

Prema mišljenju svih njih, Hrvatska će u Londonu osvojiti između šest i devet medalja, što bi u svakom slučaju bio rekordan domet naših sportaša

Uoči svakih olimpijskih igara uredništvo USA Todaya redovito se voli upuštati u prognoziranje koliko će koja zemlja osvojiti medalja. Ono što im je prešlo u naviku u političkim sferama (da određuju koliko kome ide) prenijelo se i među sportske novinare. Kristalnu kuglu, u obliku rezultatskog servisa Infostrade, imaju i novinari australskog Herald Suna iz Melbournea, a pogađanja se igra i američki sportski portal Sport Myriad blogera Beuea Durea. Po mišljenju svih njih, Hrvatska će u Londonu osvojiti između šest i devet medalja, što bi u svakom slučaju bio rekordan domet naših sportaša. U medaljaški potencijal hrvatskih sportaša najviše vjeruju Herald Sun i USA Today, koji nam prognoziraju čak devet odličja. Australci našim susjedima Srbima predviđaju šest medalja, a Slovencima tri medalje, a Amerikanci Srbiji pet, a Sloveniji dvije medalje.

Najmanje izgleda daje nam Sports Myriad (6), a nama se čini da je to najbliže stvarnosti. Za razliku od Herald Suna i USA Todaya koji Blanku Vlašić vide kao olimpijsku pobjednicu, Myriad uvažava to što Blanka još ne može ni potrčati, a kamoli skakati. Zapravo, Blanka vrlo vjerojatno u Londonu neće ni nastupati, o čemu bi konačna informacija trebala biti objavljena 1. kolovoza, do kada će Hrvatski olimpijski odbor čekati ozlijeđenu ponajbolju svjetsku visašicu.

A kome sve predviđaju medalje na Igrama, za koga od favorita misle da će kiksati, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak!

Komentara 8

DI
duncan_idaho
10:36 13.07.2012.

Iskreno u ovom sveopćem raspadanju boli me k**** za olimpijske igre, više me brine kako će sutra živjeti naša djeca

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:23 13.07.2012.

@messerscmidt Jesi li ti lude gljive jeo? Mali motkaš je junior koji je uspio preskočiti 5,55m. S tim se ne može ni u finale. Rukometašice nemaju nikakvih izgleda za medalju. Najizgledniji kandidati su: - rukometaši - sestre Zaninović - Sandrara Perković - veslački četverac - jedriličari - vaterpolisti Blanka je džoker jer nitko ne zna hoće li biti spremna. Bio bih zadovoljan s pet medalja, po mogućnosti dvije zlatne. Devet medalja je nemoguće, moralo bi se apsolutno sve poklopiti.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:22 13.07.2012.

Taekwondo bi mogao osvojiti medalju. Rukometaši, rukometašice, vaterpolisti, Perkovićka, onaj mali motkaš, eventualno koji veslač. Tko još?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije