Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JALEEN SMITH EKSLUZIVNO
Povratak na članak

'Čast je kada ti druga zemlja ponudi državljanstvo. Hrvati su me divno prihvatili'

Naturalizirani Amerikanac Jaleen Smith iznosi prve dojmove o hrvatskoj vrsti i o tome koliko je ugodno iznenađen kako je primljen od starosjedilaca

Komentari 4

RA
RadagastovBrat
18:46 18.08.2022.

Nek ti ne bude to na čast. Kod nas se to dijeli svakom kurti, murti i nemanji

VL
Avatar Cantor
Cantor
20:24 18.08.2022.

Nemamo dovoljno domaćih ljudi za naganjati loptu? Stvarno pohvalno da radi takvih stvari uvozimo strance....

VL
Avatar Šubić7
Šubić7
21:29 18.08.2022.

Ka prvo nije Hrvat i nima pravo nastupati za ono cega etnicki nije dijelom. Ka drugo, nije Hrvat i ne moze predstavljati necakod ca nije. Osnovna logika. Ka trece, nije Hrvat i ne moze biti reprezent necakod ca nije. Italo smece moze u svojoj zemlji provoditi negroidizaciju, a ne se trudit priko svojih pulena i compradora provodit po Europi i unistavat Europsku rasu, gen i rod. A kad dodje vrime, sitit se ovog dobro. Misle kako ce se igrat negroidizacije s nama kako to rade u sugavim zapadnim zemljama. A sitit cemo se italskih krimena s vrimenom. A ovog Negroida poslati tamo vrsti koju moze predstavljati, a to je njegova Africka vrsta a ne Europska.

VL
NA
najposebniji
21:16 18.08.2022.

Nestalo u Hercegovini i drugoj domovini Argentini?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.