Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JALEEN SMITH EKSLUZIVNO

'Čast je kada ti druga zemlja ponudi državljanstvo. Hrvati su me divno prihvatili'

storyeditor/2022-08-12/PXL_090822_95040902.jpg
18.08.2022.
u 17:30

Naturalizirani Amerikanac Jaleen Smith iznosi prve dojmove o hrvatskoj vrsti i o tome koliko je ugodno iznenađen kako je primljen od starosjedilaca

Komentara 4

RA
RadagastovBrat
18:46 18.08.2022.

Nek ti ne bude to na čast. Kod nas se to dijeli svakom kurti, murti i nemanji

Avatar Cantor
Cantor
20:24 18.08.2022.

Nemamo dovoljno domaćih ljudi za naganjati loptu? Stvarno pohvalno da radi takvih stvari uvozimo strance....

Avatar Šubić7
Šubić7
21:29 18.08.2022.

Ka prvo nije Hrvat i nima pravo nastupati za ono cega etnicki nije dijelom. Ka drugo, nije Hrvat i ne moze predstavljati necakod ca nije. Osnovna logika. Ka trece, nije Hrvat i ne moze biti reprezent necakod ca nije. Italo smece moze u svojoj zemlji provoditi negroidizaciju, a ne se trudit priko svojih pulena i compradora provodit po Europi i unistavat Europsku rasu, gen i rod. A kad dodje vrime, sitit se ovog dobro. Misle kako ce se igrat negroidizacije s nama kako to rade u sugavim zapadnim zemljama. A sitit cemo se italskih krimena s vrimenom. A ovog Negroida poslati tamo vrsti koju moze predstavljati, a to je njegova Africka vrsta a ne Europska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?