Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije VN monaka

Alonso Ferrarijem ravno u zid

Fernando Alonso
AFP
15.05.2010.
u 16:23

Za one koji pokušaju po gradskim ulicama kopirati pilote formule 1, ne bi bilo loše da shvate kako brza gradska vožnja i kod onih najboljih, poput Fernanda Alonsa, završava karamboliranim vozilom. Pa čak i ako je riječ o Ferrariju.

– Isključivo sam ja taj koji je kriv, nema govora o bolidu. Prednje kočnice sam blokirao i put je vodio samo u jednom smjeru - u ogradu – kazao je Fernadno Alonso.

Dominirao je na trenizima, no zbog toga što u dva sata do kvalifikacija Ferarrijevi mehaničari nisu mogli popraviti bolid startat će u nedjelju (14.00) iz boksa.

Kad jednom smrkne, drugom svane, ali kod Red Bulla je uvijek, zapravo dan. Magija crvenih bikova se nastavlila, Mark Webber je očekivano nastavio dominaciju i osvojio šesti pole position ove sezone. Vijest je zapravo što se Robert Kubica uspio i progurati na drugu poziciju, pa će Vettel startati “tek” iz drugog reda ispred Masse i Hamiltona.

– Znate onaj osjećaj kad se počne magliti pred očima? E, tako mi je bilo u tom najbržem krugu – kazao je Webber, koji je morao nagaziti do kraja kako ne bi Kubicu pustio da starta prvi.

– Što mogu, bio sam na korak do prvog mjesta, ali uvijek je tako, nikad nisi sretan dok nisi najbolji – komentirao je talentirani Poljak. Schumi starta tek sedmi.

Formula 1, VN Monaka, kvalifikacijski trening:

1.  Mark Webber RBR-Renault 1:13.826

2. Robert Kubica Renault 1:14.120

3. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1:14.227

4. Felipe Massa Ferrari 1:14.283

5. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:14.432

6. Nico Rosberg Mercedes 1:14.544

7. Michael Schumacher Mercedes 1:14.590

8. Jenson Button McLaren-Mercedes 1:14.637

9. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1:14.901

10. Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 1:15.170

...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije