Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednosmjerna utrka

Alonso: Darivali smo Red Bull

Fernando Alonso
Reuters
04.04.2010.
u 17:15

Treća utrka nove sezone Formule 1, Velika nagrada Malezije na stazi u Sepangu, donijela je dvostruku pobjedu vozača Red Bulla, Sebastiana Vettela i Marka Webbera.

Fernando Alonso, Ferrarijev pilot i trenutno uz Vettela drugoplasirani u ukupnom poretku vozača, pripisuje dominaciju Red Bullova na VN Malezije uvelike burnom službenom treningu u subotu i kiši koja je uvjetovala da on sam na startu krene s tek s 18. pozicije.

- Mislim da smo danas malo darivali Red Bullove. Da su kvalifikacijje prošle normalno sigurno je da bismo ih puno više namučili, a ovako je ispalo sve jednosmjerno – komentirao je Alonso, koji se usprkos slaboj startnoj pozciji uspio probiti do devetog mjesta, ali je zbog kvara motora odustao jedan krug prije kraja utrke.

- Ja sam imao turbulentnu utrku od samog početka do kraja. Imao sam problema s mjenjačem praktički od starta, a cijelu sam utrku vozio bez spojke. Ali treba stvari gledati i s pozitivne strane. Danas sam izgubio samo dva boda, pa je bolje da mi se kvar dogodio danas nego u trenutku dok sam na čelu utrke – objasnio je bivši dvostruki svjetski prvak, koji sada za vodećim u ukupnom poretku, svojim momčadskim kolegom Felipeom Massom, zaostaje dva boda (37-39).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije