Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOSPORT

Allegri napušta klubu Juventusa. Novi trener talijanskog giganta bit će Igor Tudor

Ligue 1 - Stade Rennes v Olympique de Marseille
STEPHANE MAHE/REUTERS
28.03.2023.
u 19:54

Bivši hrvatski reprezentativac mogao bi se vratiti u Serie nakon što je vodio Udinese i Veronu

Hrvatski trener Igor Tudor opet se nalazi na meti talijanskog velikana Juventusa nakon što je napravio sjajan posao na klupi francuskog uglednika Marseillea. Max Allegri vrlo vjerojatno neće dočekati iduću sezone na klupi torinske stare dame, a talijanski portal Tuttosport piše kako je Tudor prvi favorit za klupu. 

Smatra se da Juve ne želi mijenjati trenera jer su zadovoljni Allegrijem, no Tuttosport piše kako postoji mogućnost da Allegri sam da otkaz ili pronađe novi angažman. U tom bi slučaju Juventus krenuo po Tudora, koji s Marseilleom trenutno drži drugo mjesto Ligue 1.

Tudor je u Juventusu već bio u sezoni 2020./21. kao pomoćnik Andrei Pirlu tako da dobro poznaje ekipu i mentalitet ekipe, a svojevremeno je bio i igrač. Tudor je u Juveu i igrao od 1998. do 2007. godine.

Juventus je dobio veliku kaznu od talijanskog nogometnog saveza i oduzeto im je čak 15 bodova, inače bi bili na vrlo dobrom drugom mjesto iza nedodirljivog Napolija. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije