Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA PRVENSTVENI GOL

Allardyce: Kalinić postaje nervozan

Nikola Kalinić
Pixsell
14.12.2009.
u 11:22

Izostanak golova u premierligaškim nastupima čini Nikolu Kalinića nervoznim, izjavio je menadžer nogometaša Blackburn Roversa Sam Allardyce za službene internetske stranice kluba.

Trener svejedno smatra da će njegov 21-godišnji hrvatski centarfor proraditi, i to vrlo brzo.

- Uvodimo ga polako. Svjesni smo onoga što vidimo na treninzima. Stvara prigode i zabija golove, a njegova je tehnika vrlo dobra - kaže Allardyce te dodaje:

- Nažalost, postao je nervozan jer i dalje na kontu nema niti jedan premierligaški pogodak. Šteta, jer ga je morao imati. Ponajprije mislim na naše gostovanje kod Manchester Uniteda, kada je linijski sudac neopravdano poništio njegov regularan gol. Da mu je priznat, možda bi Nikola već bio na brojci od četiri ili pet prvenstvenih golova.

- Bit će razočaran što nam nije donio pobjedu kod Hull Cityja (0-0 u subotnjem dvoboju 16. kola, op. a.), no ja sam usitinu vrlo zadovoljan činjenicom što stalno ulazi u prilike. To je iznimno važno jer mislim da će, nastavi li se redovito nalaziti u dobrim prilikama, njegovi golovi doći sami po sebi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije