Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alisher Usmanov:

Klub mora zadržati svoj simbol - Arsenea Wengera!

Arsene Wenger
PA/Pixsell
25.03.2016.
u 23:30

'Arsenalovi rezultati su stabilni. Uvijek su među najboljima u Engleskoj, a to je dobro i ja sam zadovoljan.'

Arsenal je ove sezone po tko zna koji put razočarao svoje navijače, a iako se veliki broj njih okrenuo protiv Arsena Wengera tražeći konačno njegovu smjenu, većinski vlasnik dionica kluba Alisher Usmanov ističe kako je od velike važnosti da Francuz ostane menadžer kluba.

U rujnu proslaviti 20 godina otkako je preuzeo Arsenal, no u isto vrijeme pritisak na njegovo mjesto je veći nego ikad. 

- Arsenalovi rezultati su stabilni. Uvijek su među najboljima u Engleskoj, a to je dobro i ja sam zadovoljan. U sportu je potpuno normalna stvar da imate dobre i loše rezultate, ali klub apsolutno mora zadržati svoj simbol Arsena Wengera - rekao je Usmanov pa dodao:

- Wenger je fenomenalan trener i Arsenal mu mora dati priliku i plan da nastavi rasti i ostavi se posla kada to bude stvarno potrebno. Arsenal treba Arsena Wengera.

>> Navijači zatražili ostavku Arsenea Wengera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije