Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Alilović: Samo da više krene taj olimpijski turnir...

'Croatian goalkeeper Mirko Alilovic celebrates during the Men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match between France and Croatia on January 24, 2012, at the Spens Hall in Novi Sad.  Croatia won 2
'ATTILA KISBENEDEK'
16.07.2012.
u 16:16

- Južna Koreja je nagazna mina, jako su neugodno - komentirao je Duvnjak prvog protivnika Hrvatske na OI.

Posljednji tjedan priprema prije odlaska u London hrvatski će rukometni reprezentativci provesti u Zadru.

– Napokon! Dosadilo mi je pripremati se, ali još ovih tjedan dana da odradimo kako treba i onda idemo u London smjestiti se, priviknuti se na dvoranu, motivirati se dobro i da više krene taj olimpijski turnir! – rekao je vratar hrvatske reprezentacije Mirko Alilović.

Prvi protivnik je Južna Koreja, koju smo jedva pobijedili na SP-u 2009. u Hrvatskoj.

– Katastrofa je to bila! Znamo da smo kvalitetni, ali s pristupom "lako ćemo" neće nam biti ugodno. Isto kao u Splitu, kad smo zamalo izgubili, a tako je bilo i u Ateni. Treba biti oprezan, skupina je prejaka, ali profesionalci smo, treba ozbiljno sve to shvatiti. No, Olimpijske igre su svake četiri godine i mislim da ne bi trebalo biti problema što se motivacije tiče – zaključio je Alilović.

Domagoj Duvnjak bit će jedan od naših glavnih aduta na olimpijskom turniru.

– Ušli smo u završne pripreme, tih sedam dana u Zadru, veselimo se, naravno, što smo opet na okupu. Treba se dobro pripremiti. Igrali smo zadnju utakmicu, nismo se poslije toga vidjeli, pogledat ćemo video te utakmice, izvući pouke oko onog što nije bilo dobro. Treba se taktički dobro pripremiti, popraviti obranu... Optimisti smo za Olimpijske igre – ustvrdio je Domagoj.

Komentirao je i on prvoga protivnika u skupini, Južnu Koreju.

– Koreja je nagazna mina. U Splitu smo imali problema, pobijedili smo jedan razlike, u zadnjoj sekundi je Pero (Metličić, nap. a.) zabio. Uvijek su oni neugodni, brzi su, niski, igraju vjerojatno 3-3 obranu, sigurno je da neće biti lako. Mi se trebamo koncentrirati na našu igru, misliti samo o sebi. Nismo još pogledali nikakav video, sigurno je da ćemo to u Zadru napraviti. Siguran sam da ćemo se dobro pripremiti i da ćemo otvoriti turnir pobjedom – rekao je Duvnjak.

Hrvatska svakih osam godina napravi veliku stvar na Olimpijskim igrama.

– Neka ostane tako! – zaključio je naš srednji vanjski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije