Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEP POGODAK

Sjajan dan hrvatskih nogometaša: Nakon Rebića i Pašalića zabio i Halilović!

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
01.11.2015.
u 19:44

Haliloviću, koji igra vrlo dobro u Sportingu, ovo je bio drugi prvenstveni pogodak u sezoni. Dolazak iz Barcelone na posudbu za sada se pokazuje kao dobra odluka.

Hrvatski nogometaša danas su bili raspucani diljem Europe. Prvo je Ante Rebić zabio sjajan gol u pobjedi Fiorentine nakon čega je Mario Pašalić donio pobjedu Monacu.

U strijelce se zatim upisao i Alen Halilović. Njegov Sporting Gijón slavio je protiv Malage s 1:0 i to lijepim golom hrvatskog ofenzivca.

Halilović je zabio u 27. minuti., Alvarez je dao povratnu loptu, a naš nogometaš precizno pogodio sa 15-ak metara. Vratar Kameni nije imao šanse.

Haliloviću, koji igra vrlo dobro u Sportingu, ovo je bio drugi prvenstveni pogodak u sezoni. Dolazak iz Barcelone na posudbu za sada se pokazuje kao dobra odluka.

>> Halilović četvrti dribler španjolske lige!

Komentara 4

IV
IvanMNECRO
20:24 01.11.2015.

Halilovic i Pasalic za A tim obavezno!!! Hvala Olicu, Pranjicu itd., ali ova djeca su buducnost! Obavezno na EURO da se vode! Hrvatska <3

PA
pappmisi
20:11 01.11.2015.

Kakav Olic i drugi Alen Halilovic u prvoj postavi Reprezentacije Hrvatske

DJ
djobu68
02:37 02.11.2015.

Vidi samo Kalinica kako se razigrao :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije