Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK SUSRET

Alen Halilović podsjeća na stare dane! Zabio je za pobjedu Readinga

Fulham v Reading - Sky Bet Championship - Craven Cottage
David Klein/Newscom/PIXSELL
25.09.2021.
u 18:50

Završilo je 1:0 protiv Middlesbrougha, a jedini gol pao je u 55. minuti.

Alen Halilović kao da se pronašao u engleskom drugoligašu Readingu jer nakon dobrog ulaska u sezonu, uspio je i zabiti za konačnih 1:0 protiv Middlesbrougha u devetom kolu Championshipa.

Najmlađi hrvatski reprezentativac u povijesti odigrao je svih 90 minuta, a zabio je u 55. minuti nakon ubačaja Swifta te slomio neugodne goste.

S ova tri boda je Reading stigao do 13 bodova, što je dovoljno za deveto mjesto. Middlesbrough je 18. s devet bodova.

Na prvom je Bournemouth s 21 bodom, slijedi West Bromwich Albion s 19, koliko ima i trećeplasirani Coventry. Na šestom mjestu je sa 16 Blackburn, a upravo to je posljednje mjesto koje donosi doigravanje za ulazak u Premiership.

Očito se Halilović dobro snalazi u ovom rangu i ovom načinu igranja jer već drugu sezonu provodi u Championshipu, s tim da je prošle sezone bio član Birminghama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije