Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI NOVOG MEČA

Alen Babić "izazvao potres" izjavom: Sljedeće godine bit ću svjetski prvak!

Alen Babic v Eric Molina
Foto: ANDREW COULDRIDGE
1/3
17.12.2021.
u 07:00

- Rutinski ću pobijediti. Sve osim toga bilo bi ekstremno iznenađenje. Očekujem nokaut.

U svom 10. profesionalnom nastupu, Alen Babić sučelit će se s njemu, a i boksačkoj javnosti, nepoznatim Francuzem Davidom Spilmontom (11 pobjeda, 7 poraza). Da će 18. prosinca imati borbu, na priredbi na kojoj će se nadjačavati Chisora i Parker, Babić je saznao prije dvadesetak dana, a ime protivnika tek u tjednu borbe koja će se održati u Manchesteru.

- Rutinski ću pobijediti. Sve osim toga bilo bi ekstremno iznenađenje. Očekujem nokaut. Ovaj borac nije dobar kao moji prethodni suparnici. Ja vam mogu govoriti da je on dobar i opasan, no ne mislim tako. Zapravo, ja niti ne znam tko je on. Inače, što je protivnik bolji, to sam i ja bolji. Ja trebam dobre borce da iz mene izvuku najbolje. Svi ovi dosadašnji protivnici, pa i Molina, samo su bili prepreke na mom putu, a ja se želim boriti s najboljima. Tek tada ćete vidjeti pravog mene.

Alen Babic during his match against Eric Molina in the International Heavyweight contest at the 02 Arena, London. Picture date: Saturday October 30, 2021.
Foto: Adam Davy

Na svom Instagramu Alen je napisao da s ovom borbom završava zagrijavanje.

- Nakon ovoga ću ići na naslov u bridger kategoriji u kojoj sam treći izazivač Oscara Rivasa. Očekujem da ću sljedeće godine biti svjetski prvak, a kao prvak ići ću opet među teškaše kod kojih je lista čekanja puno veća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije