Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksej Olejnik

Pobjeda je velika, ali još je veća ona protiv Cro Copa. Mirko je legenda!

Olejnik i Cro Cop
Foto: Pixsell
1/8
10.07.2017.
u 18:28

Jedne od najvećih pobjeda u karijeri Olejnik je izborio prošlog vikenda na UFC eventu 213 u Las Vegasu

Aleksej Olejnik (40) je uz Fabricija Werduma najbolji borac teške kategorije u UFC-u. Rus je u UFC-u imao pet borbi od kojih je tri završio polugom. U karijeri je 52 puta bio bolji od svojih suparnika od čega je čak 42 borbe završio prekidom u parteru, gušenjem ili polugom.

Jedne od najvećih pobjeda u karijeri Olejnik je izborio prošlog vikenda na UFC eventu 213 u Las Vegasu. Rus je ovom prigodom gušenjem svladao renomiranog UFC-ovog teškaša Travisa Brownea.

- Ovo mi je jedna od najvećih pobjeda u karijeri, nije najveća. Pobjeda nad Mirkom Filipovićem ipak znači malo više. On je legenda. Možda trenutno nije opasniji protivnik od Travisa, ali on je legendarno ime. Travis me nije previše iznenadio, sa svojim trenerom sam ga dobro proučio. Što se tiče sljedećeg protivnika to morate pitati Danu Whitea i vlasnike UFC-a, oni odlučuju. Želim se boriti s top borcima, onima koji su rangirani bolje od mene - rekao je ruski teškaš, piše Fightsite.

Ruski teškaš je vjerojatno najpoznatiji po ‘Ezekiel’ gušenju s kojim je slavio čak 11 puta.

- Ako pogledate kako najveći Jiu Jitsu majstori izvode taj zahvat, on se razlikuje od mojeg zahvata. Ne bi htio da se taj zahvat zove po meni, ‘Oleynik choke’, ja sam ratnik, to ne bi bilo lijepo. Pokušao sam ga u meču s Travisom izvesti tri, četiri možda i pet puta ali nije prošlo. Ovo je visoki nivo i borci su spremni - rekao je Aleksej Olejnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije