Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU

Aleksandra je krenula na trening, srušila se na ulici i umrla: Bilo joj je tek 40...

08.02.2021.
u 23:50

Bila je IFBB prvakinja države, a u nekoliko navrata je predstavljala svoju zemlju na kontinentalnom prvenstvu i turnirima predstavnika Balkana.

 

Srpska državna prvakinja u body buildingu Aleksandra Cimeša iznenada je preminula u 40. godini života, javlja srpski Telegraf. Aleksandra je preminula na putu izneđu kuće i teretane, a prema neslužbenim informacijama, radi se o infarktu. 

Bila je IFBB prvakinja države, a u nekoliko navrata je predstavljala svoju zemlju na kontinentalnom prvenstvu i turnirima predstavnika Balkana. 

Aleksandra je rođena 1981. godine u Vršcu, a završila je Sportsku akademiju, smjer sportovi snage i fitness.

Odrasla je u sportskoj obitelji i od malih nogu mu se posvetila. Trenirala je jako uspješno košarku i bila reprezentativka u kadetskom uzrastu. Uz to je trenirala i karate i kikboks.

Radila je i kao trenerica fitnessa i aerobika. Van natjecateljskog dijela, a jedno vrijeme se bavila i sportskim novinarstvom.
 

Ključne riječi

Komentara 14

RO
roland
23:58 08.02.2021.

Pored različitiha suplemetata, kemijanja i istraživanja, srce nije izdržalo! Savki suplement i svaki lijek , istodobno je i otrov, doziranje, kombinacije...

DL
dvanaest_legija
08:35 09.02.2021.

Vesti iz komšiluka!

KO
konfederacija
03:10 09.02.2021.

naprežu organizam koji nije za to. ove teretane će poubijat ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije