Naslovnica Sport Hokej

Aleks Ovečkin i društvo idu na prijam kod Donalda Trumpa

Radujem se tome, jedva čekam posjet Bijeloj kući. Nikada nisam bio tamo, želim sve fotografirati i siguran sam kako će biti zabavno -  kazao je najkorisniji igrač finala Aleks Ovečkin
20. ožujka 2019. u 09:22 1 komentara 124 prikaza
Washington Capitals
Foto: Reuters/Pixsell

Prvaci NHL lige hokejaši Washington Capitalsa prihvatili su poziv američkog predsjednika Donalda Trumpa i u ponedjeljak će prisustvovati primanju u Bijeloj kući.

Donaldova kći Tiffany Trump stigla u Beograd pa objavila selfie s natpisom na ćirilici

Za razliku od prvaka NBA lige Golden State Warriorsa i lanjskih NFL prvaka Philadelphia Eaglesa koji nisu željeli posjetiti Trumpa, Capitalsi će nastaviti američku tradiciju posjete Bijele kuće nakon osvajanja naslova prvaka.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

- Radujem se tome, jedva čekam posjet Bijeloj kući. Nikada nisam bio tamo, želim sve fotografirati i siguran sam kako će biti zabavno -  kazao je najkorisniji igrač finala Aleks Ovečkin.

Capitalsi su prvi prvaci koji dolaze iz Washingtona iz četiri glavne sjevernoameričke lige (NBA, NFL, NHL, MLB) od Redskinsa 1992. godine.

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi jednoglasno su odlučili ne ići na prijem kod predsjednika Trumpa. Prošle godine je planirano i da prvaci NFL-a iz 2018.

Donald Trump DIPLOMATSKE IGRE Trump: 'Nismo prekinuli vojne vježbe zbog dodvoranja Sjevernoj Koreji'

Philadelphia Eaglesi nakon osvajanja Super Bowla posjete Trumpa, ali su na to pristala samo dvojica igrača, pa je Trump otkazao poziv večer prije skupa.

Nakon što su New England Patriotsi u veljači ove godine osvojili Super Bowl nekoliko igrača je najavilo kako neće ići u posjet Trumpu. Prvaci MLB-a Boston Red Soxi posjetit će Bijelu kuću 9. svibnja.

Kik
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!

A1 izdvaja za Vas

  • juma:

    Ovi iz sportova gdje dominiraju crnci ne dolaze, oni iz sportova gdje dominiraju bijelci dolaze. Ne sjećam sa da su bijelci odbili poziv Baraka Obame. Najbolji primjer gdje danas stanuje rasizam i koliko neki žele podjele u američkom društvu.