Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA, ALI TUŽNA PRIČA

Ajax ispunio san teško bolesnom osmogodišnjaku

Jay-Jay Willems
Foto: screenshot/youtube
1/2
17.12.2013.
u 17:46

Dječak je dobio dres s brojem devet, a uoči utakmice s NAC Bredom predstavljen je na velikom semaforu Amsterdam Arene. Istrčao je zajedno s igračima pred 50.000 navijača te izveo početni udarac na utakmici.

Prelijepa, ali i tužna priča dolazi iz Nizozemske gdje je teško bolestan osmogodišnji dječak Jay-Jay Willems ostvario životni san te je zaigrao je za Ajax.

Willems ima kroničnu bolest - sindrom iritabilnog crijeva, a za ostvarenje snova pobrinula se fondacija Ajaxa koja pomaže bolesnoj djeci.

Osmogodišnji dječak je dobio poziv na razgledavanje stadiona, a nakon što je to 'odradio', uslijedio je trening s prvom momčadi.

Stiglo je novo iznenađenje, Jay-Jaya je na press konferenciji kao novo pojačanje kluba predstavio trener 'kopljanika' Frank de Boer.

- Želio bih predstaviti novog igrača. Jay-Jay igra krilnog napadača i tijekom treninga nam je zapeo za oko. Mislimo da može zaigrati za prvu momčad - rekao je De Boer.

Dječak je dobio dres s brojem devet, a uoči utakmice s NAC Bredom predstavljen je na velikom semaforu Amsterdam Arene. Istrčao je zajedno s igračima pred 50.000 navijača te izveo početni udarac na utakmici.

Za kraj možemo samo reći kako je to bila uistinu prekrasna gesta nizozemskog velikana jer ovakvu stvar dječak sigurno neće zaboraviti.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zepcanac
17:53 17.12.2013.

Jako veliki gest Jajaksa prema bolesnome dijecaku...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije