Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak velikana
Povratak na članak

Ajax, Anderlect, Porto tuguju zbog Ivića

Mnogi svjetski mediji prenijeli su vijest o Ivićevoj smrti, od Reutersa i Associated Pressa, do ruske Pravde. I bivši Ivićevi klubovi, od Ajaxa do Porta tuguju zbog smrti velikog trenera.

Komentari 7

GR
Gradinar
12:57 25.06.2011.

Ovaj čovjek je bio i ostati će za uvijek istinska trenerska veličina. Kapa dolje Večernjaku što je jedini u državi napisao na naslovnici \"NAJVEĆI HRVATSKI TRENER\" jer ostali, nitko mu ni po čemu nije bio do koljena. Pokoj mu duši, bio je svojim ugledom i utjecajem na najvišoj razini, sjajan ambasador Hrvatske.

VL
AN
Andreeejjj
13:38 25.06.2011.

Koja smo mi HRVATI djubrad? Svi svijetski mediji pišu o Tomislavu Iviću velike hvalospjeve, što je i zaslužio, taj naš NAJVEĆI TRENER! A mi mu tek zadnji napišemo koji kratak redak u ponekim novinama! Sramotaaaaaaa...izvinite nama dragi gsp. dr. nogometa TOMISLAV IVIĆ

VL
MP
Mr.Pravda
13:42 25.06.2011.

izgubili smo najveceg,klasu,sucut njegovoj obitelji

VL
CR
Crvenokosi
15:59 25.06.2011.

A zasto ga nije bilo u reprezentaciji.Nije bio tip kao Blazevic koji bi lizao dupe Tuđmanu i drugim nogometnim neznalicama.Siguran sam da bi Hrvatska bila svjetski prvak bar dva puta da je Ivic bio trener desetak godina.Dali ste se upitali ko je krivac za njegovu bolest.Krivci su vlast koja je podrzavala tipove tipa Šojic koji je ukrao Ivicu posteno zarađen novac koji je ostavio u Komercijalnoj banci.Nakon toga su mu prodali hotel u Splitu i deset godina ga gnjavili za dozvole i uzimali mu novac.To se zove trosenje osobe nauceno u Udbinim skolama.Sve je to rađeno sa kordinacijom vlasti jer Ivic nije tip lizaca svaciji guzica. Mukotrpno zarađen novac oteli su Tuđmanovi udbaši koji je bilo 99 posto u vlasti.POCIVAJ U MIRU LEGENDO i LAKA TI HRVATSKA ZEMLJA

VL
J
j.
16:26 25.06.2011.

Nadivezujem se na prethodnika @ Pokoj mu dusi, otisao a nije vratio knjigu mome caci koju je uzeo, kazi zdrpio. Kniga se zvala „ HAJDUK ZVEZDU PO SVEMIRU GANJA“ a napisana je u cast velicanstvene pobjede Hajduka usred Beograda. Tolikoo o postenju. Iako je Lopuza otisao neka mu svejedno bude laka zemlja!

VL
MO
moviedude
20:59 25.06.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!

VL
Avatar Topgen
Topgen
23:16 25.06.2011.

Treba se ustati pa reci : Tomislav Ivic; Adio maestro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.