Naslovnica Sport domaći nogomet

Ahmad: S tri pobjede zaboravljamo Šibenik

U sljedećih deset dana Hajduk će odigrati tri utakmice koje bi itekako mogle usmjeriti nastavak sezone. Prvo idu u goste Karlovcu, zatim u kupu dočekuju Moslavinu, a posljednjeg dana listopada na Poljud stiže Dinamo.
21. listopada 2009. u 11:40 1 komentara 1 prikaza
Ahmad Sharbini
Foto: Leonard Ninčević

Glavna napadačka uzdanica "bilih" Ahmad Sharbini nada se da momčad može ostvariti tri pobjede i tako zaboraviti bolan poraz od Šibenika u 11. kolu Prve HNL.

- Imamo kvalitetu za sve te tri pobjede. Mislim da bi uz ta tri pozitivna rezultata poraz od Šibenika barem malo lakše podnijeli - rekao je Sharbini za službene stranice kluba, te dodao:

- Ono što se događalo protiv Šibenika, teško je objasniti. Imali smo nekoliko prigoda u prvom dijelu, nismo uspjeli zabiti, a kazna je stigla na drugoj strani. U nastavku, kad smo imali i pomoć vjetra, nismo učinili ništa kako bismo ugrozili šibenska vrata. A tako se ne može do pobjede.

Ipak, uoči najugodnijeg iznenađenja lige Karlovca, Ahmad je optimist.

- Svjesni smo da nas očekuje težak suparnik, no kvaliteta je na našoj strani, bolan poraz od Šibenika moramo potisnuti negdje gotovo u zaborav te učiniti sve da se u Split vratimo sa sva tri boda - zaključio je Ahmad Sharbini.

HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas