Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Aguero odlučio derbi hat-trickom!

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
03.02.2019.
u 20:06

Fantastični je Argentinac upisao svoju desetu 'tricu'

U derbiju 25. kola engleskog prvenstva Manchester City je pobijedio Arsenal s 3-1, a junak utakmice bio je trostruki strijelac Sergio Aguero. 

City je poveo već u 48. sekundi utakmice golom argentinskog majstora. Međutim, kada je Laurent Koscielny izjednačio u 11. minuti, navijači domaćeg sastava odmah su se prisjetili nedavne utakmice protiv Newcastle Uniteda. I tada je  Aguero zabio u prvoj minuti, ali City je naposljetku ipak izgubio 1:2.

No, ovoga puta to se nije dogodilo. Aguero je u posljednjim trenucima prvog dijela zabio za 2:1, a u 61. minuti je svojim trećim golom na utakmici potvrdio slavlje momčadi Pepea Guardiole.

Bio je Aguerov deseti hat-trick u Premiershipu. Na listi najuspješnijih 'tricaša' svih vremena se nalazi  Alan Shearer s 11 hat-trickova.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 61 bodom, ali ima i utakmicom manje. Manchester City sada ima 59 bodova, trećeplasirani Tottenham 57, a zatim slijede Chelsea (50), Manchester United (48) i Arsenal (47).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije