Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branitelj naslova

Afera proganja Francuze i na SP-u: Nakon finala Karabatić na sud...

'France's handball team player Nikola Karabatic attends a training session in Toulon, southeastern France, January 4, 2013. France will participate in the World Men's Handball Championship, which is
Reuters/Pixsell
16.01.2013.
u 20:33

Francuski novinari koji prate trikolore na SP-u pokušali su razgovarati s Karabatićem o tome nakon utakmice protiv Brazila, no čim je spomenuta ta tema slavni je rukometaš okrenuo leđa

Iako olimpijski pobjednici i branitelji naslova prvaka svijeta Francuzi zasad mirno brode prema osmini finala i prvome mjestu u skupini A, u taboru trikolora nemir je i nezadovoljstvo, piše L\'Equipe. U utakmici 3. kola protiv Brazila (mršava pobjeda 27:22) \"igrali su umorno, bez imalo živosti i veselja\", ozlijedio se prvi kružni napadač Sorhaindo, a dan im je posebno pokvarila vijest iz domovine da se Nikola Karabatić 29. siječnja, dva dana nakon finala, mora javiti na sud u Montpellier zbog afere klađenja i namještanja utakmice Montpellier – Rennes iz prošlosezonskog francuskog prvenstva.

Francuski novinari koji prate trikolore na SP-u pokušali su razgovarati s Karabatićem o tome nakon utakmice protiv Brazila, no čim je spomenuta ta tema slavni je rukometaš okrenuo leđa i uza smiješak zaputio se prema svlačionici. O igri je normalno razgovarao.

U skupini s kojom se Hrvatska križa odigran je derbi Slovenija - Poljska (25:24) koji je pripao našim prvim susjedima, a završetak utakmice obilježio je sukob igrača, koje su tek treneri uspjeli razdvojiti. \"Uništio nas je slovenski vratar\", rekao je nakon utakmice Poljak Krzystof Lijewski. Zanimljivo, riječ je o Primožu Proštu koji je također osumnjičen u francuskoj aferi. (mm/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije