Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak vjeruje u momčad

Advocaat: Imamo osjećaj da netko ne želi Srbiju na Euru

Dick Advocaat
Reuters/PIXSELL
11.11.2014.
u 23:55

- Imamo dobru momčad i solidan broj igrača, samo nam treba povjerenja. Imam dobar osjećaj da ćemo se unatoč svemu plasirati u Francusku

Nakon incidenta u susretu protiv Albanije, Srbija nastavlja kvalifikacije za Europsko prvenstvo. U petak će na stadionu Partizana ugostiti Dansku. No, izbornik Dick Advocaat još se jednom osvrnuo na Uefinu presudu prema kojoj je susret Srbija - Albanija registriran 3:0 za domaćina, ali su im oduzeta tri boda zbog loše organizacije.

- Iako je Uefa procijenila da se utakmica između Srbije i Albanije može nastaviti, krajnja odluka je nevjerojatna - kažnjena je samo jedna strana. Albanci nisu htjeli nastaviti igrati, a ja imam dojam da netko ne želi da Srbija nastupi na Europskom prvenstvu, rekao je Advocaat, ali dodao:

- Imamo dobru momčad i solidan broj igrača, samo nam treba povjerenja. Imam dobar osjećaj da ćemo se unatoč svemu plasirati u Francusku. To je naša najveća želja, zaključio je Nizozemac.

>>Blatter: Kako Srbija i Albanija mogu biti u istoj skupini?

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:54 12.11.2014.

srbija će se sama potruditi da ne bude na svjetskom prvenstvu kao i mnogo puta do sada.

Avatar petrolio
petrolio
08:58 12.11.2014.

pa nitko vas ne želi! ne znam zašto se tome čudite? možda biste se trebali zapitati zašto je tome tako???

KO
Komacero
09:51 12.11.2014.

ko voli srbe osim hrvatskih komunista i ive josipovica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije