Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSRNULI DINAMO

Ademi pokazao što znači biti kapetan: Bezbroj puta smo se dizali, tako će biti i sad!

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu Prve HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
09.12.2021.
u 07:00

- Sad je na nama da popravimo svoju igru, budemo bolji, igramo kako smo igrali prije i kako priliči Dinamu.

Ni promjena trenera nije u svlačionicu Dinama donijela vedre note, jer nakon što je Krznar dao ostavku poslije ispadanja iz kupa od Rijeke, ni novi strateg Željko Kopić nije se bolje proveo, i on je izgubio u Maksimiru, ali u prvenstvu od Hajduka. Igrači su svjesni da nisu u dobroj seriji.

– Svaki nam poraz teško pada, pa je tako i s ovima u zadnje vrijeme. No profesionalci smo, bezbroj puta dizali smo se iz teških situacija pa vjerujemo da će tako biti i sada – kazao je kapetan Dinama Arijan Ademi i dodao:

West Ham ima jaku momčad, uvjerljivo su prvi u našoj skupini. Idemo učiniti sve kako bismo prezimili u Europskoj ligi. Uostalom, oni se nalaze među prvih pet momčadi jake engleske lige, protiv nas će tražiti pobjedu. Imaju golemu kvalitetu, širinu i ozbiljan kadar igrača, ma baš su ozbiljna momčad. Ali, dat ćemo sve od sebe, pokušati izboriti što bolji ishod.

O situaciji kakva je sad u plavoj momčadi i o brojnim kritikama na račun plavih govorio je Luka Ivanušec.

– Situacija nije idealna, ali mi u svlačionici ne smijemo tako razmišljati, moramo biti motivirani i vjerovati u sebe prije West Hama. Uspjeli smo se oporaviti od onog poraza, napravili smo dobru analizu, vidjeli gdje smo griješili. Sad je na nama da popravimo svoju igru, budemo bolji, igramo kako smo igrali prije i kako priliči Dinamu – rekao je Ivanušec.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roland
15:54 09.12.2021.

Livaković ne smije primati takve golove kakve u zadnje vrijeme prima. Petković i Oršić moraju zabijati, Ademi nije ni sjena onog Ademija, a Ivanušec lagano tone. Ova petorica se moraju sjesti i dogovoriti ili će na proljeće biti jako teško obraniti titulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije