Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio pravi razlog
Povratak na članak

Ademi objasnio zbog čega će igrati za Makedoniju, a ne za Hrvatsku

- Hrvatska ima veliki broj kvalitetnih igrača na mojoj poziciji koji su profilom slični meni. Da se razumijemo, svaki igrač, na mojoj i svakoj drugoj poziciji, koji je dobio poziv ga je i zaslužio i nema nikakve ljutnje te im svima želim puno sreće

Komentari 7

Avatar Hercegovac10101
Hercegovac10101
15:22 17.05.2014.

Ademi svako dobro i puno uspjeha u daljnjoj karijeri kako u našem Dinamu tako i za reprezentaciju dragog i nama Hrvatima prijateljskog naroda Makedonskog, sretno i svako dobro želim !!!

VL
SA
santos008
17:02 17.05.2014.

Ako je itko iz Dinama zasluzio poziv u Reprezentaciju,onda je to Ademi,jedino ako nije povrijedjen.

VL
MA
magnum2013
08:11 19.05.2014.

Kad su Kovači dolazili imali smo puno nade da će konačno pokazati da u Hrvatskoj ima dobrih nogometaša i da ih zato treba uvrstiti u najbolju selekciju. Da će netko zaboraviti tko se sa kime ne trpi ili svađa i tko treba izvlaćiti klubove radi prodaje nogometaša.Pokušajte napraviti usporedbe između Ademija i Pašalića. Strinića i onog na lijevoj strani Dinama. Usporedite Iličevića i Čopa. Vida. Vukojević. Dudu ima kredita valjda za slijedećih 100 godina. Znadete li tko je Bubnjić? Možemo pričati što god hoćemo ali već danas se zna tko će biti u Brazilu u sastavu na prvoj utakmici. Do promjena će doći jedino ako nekoga pregazi auto.Sjećate li se šta je Kovač rekao na dolasku: Dokazati ćemo da je Hrvatska uvijek bila zemlja dobrih nogometaša, a o nićijim interesima nećemo viditi računa već će igrati uvijek najspremniji i najbolji!!!!!!!!

VL
DA
davos24
17:20 17.05.2014.

svaka čast Ademi, nema zamjerki, samo žaljenje, eto kao što vidiš morao je biti pozvan Sammir.. Makedonija barem ima lijep i normalan stadion reprezentacije dok naši ga imaju u Splitu ali ga ne koriste

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
15:01 17.05.2014.

Ne igram za Hrvatsku jer Hrvatska na mom mjestu ima 15 boljih igraca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.