Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi izgubili od lokosa
Povratak na članak

Ademi: Ne osvojimo li naslov onda smo izdajice i lažovi

Žalosno je ovo što radimo, ovo je tragično i nema smisla - rekao je Ademi

Komentari 7

KA
kanđija
23:09 08.05.2018.

Za utjehu Dinamu..treći gol Lokomotiv je zaleđe od dobrog metra. Naime Krstanović je bio debelo u zaleđu ali sada se i suci "šale" na račun ovakvog Dinama. Ali glavni problem je očajan trener..OČAJAN... i UPRAVA koja je do ovoga dovela..... sada se tek vidi koliko je ustvari Cvitanović bio dobar trener u usporedbi s Jurčevićem. Da uprava ima morala šutnula bi Jurčevića sutra ujutro i vratila Cvitanovića.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
08:13 09.05.2018.

mozete vi meni udarat minuse koliko god zelite ali trener koji u Zagrebu na svom terenu ne moze slozit momcad koja bi uzela iz 4 utakmice bar jedan bod nema vrijednosti a on je izgubil od Rijeke, Osjeka Lokomotive i td. a nemislim da ce pobjedit Rudes i najvjerojatnije da ce izgubit naposljetku za 1 bod i pravenstvo a od trecerazrednog Hajduka ce izgubit i kup - vratit Z. Mamica ili dovest Biscana - ali i pola uprave promjenit jer ta uprava najbolje kaj su imali su potjerali u Rijeku i Lokomotivu i samo vicu najbolji Sudani ha ha ha pa kad je toliko dobar gdje je ? dobri rijesavaju sami utakmice ko nekad Lamza, Rudi Belin i td. a ovo napuhano bez podloge

VL
AM
a.m.t.
23:40 08.05.2018.

tata ce sve da rjesi no problem samo nista od europe tu tatko nema utjecaj ili se varam

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
00:25 09.05.2018.

ha ha ha ja bio opet u pravu kad sam na pocetku rekao da ovaj Jurcic nema veze i da je nosil vodu Bilicu i da jedina dva mlada trenera bi bili Biscan i Tudor dobri, obadva su igrala u velikim pobjednickim klubovima a Tudor ima vec puno iskustva dok Biscan je pokazal kvalitetu u Rudesu i sad u Olimpiji a ovaj k urcic nema veze sa vezom i bilo bi mu bolje da ode i dalje nosit vodu nekome jer to je njegov domet

VL
JO
josip
23:01 08.05.2018.

kupit ce tata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.