Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Togoanac naknadno otkrio

Adebayor vidio samo na jedno oko

'Tottenham Hotspur\'s Emmanuel Adebayor (centre) celebrates scoring his side\'s third goal of the game with teammates Photo: Press Association/Pixsell'
'Sean DempseyPress Association/Pixsell'
27.09.2011.
u 17:43

Napadač Tottenhama Emmanuel Adebayor odigrao je cijelo drugo poluvrijeme na gostovanju kod Wigana (2-1), a vidio je samo na jedno oko.

Togoanski je reprezentativac bio asistent kod oba pogotka svoje momčadi u prvom poluvremenu, ali u nastavku je bio neprepoznatljiv.

Independent prenosi da je Adebayor cijelo drugo poluvrijeme vidio samo na jedno oko nakon sudara sa suparničkim vratarom.

– Nisam mogao vidjeti loptu, protivnika, ništa. Ali dobar je osjećaj završiti utakmicu s jednim okom, a s tri boda u džepu – kazao je Adebayor.

Togoanski napadač će u nedjelju na White Heart Laneu dočekati svoju bivšu momčad Arsenal, u susretu sedmoga kola engleskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije