Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAUMA

Adebayor: Oca i majku sam obavijestio da ću umrijeti

Togo
Reuters
20.02.2010.
u 19:38

Togoanski napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor i dalje se teško nosi s proživljenim terorističkim napadom na njega i ostale reprezentativne suigrače pred početak Afričkog kupa nacija.

U strahu za vlastiti život gledao je Adebayor teroristički napad na njihov autobus u angolskoj pokrajini Cabindi u kojem su smrtno stradala tri muškarca: vozač autobusa, te glasnogovornik i pomoćni trener reprezentacije, a ranjeno bilo nekoliko igrača. Strahote koje je vidio ne može izbaciti iz glave, a u svakom razgovoru za medije ponavlja kako je tek sretan što je živ.

- Već sam majci i ocu poslao tekstualnu poruku u kojoj je pisalo da ću umrijeti. Teško mi je objasniti što se događalo, ne možete si zamisliti zvuk metaka koji lete. Dobio sam još jednu priliku za život, ali on što Bog da može i uzeti natrag - kaže Adebayor kojeg je proživljeno izuzetno promijenilo i u nogometnom smislu.

- Kada sam se vratio u Manchester svi su bili dobri prema meni, ulijevali su mi povjerenje. Ali, na stvari sada gledam drugačije. Ne radujem se golovima, već tome što sam živ. Kada sam prije postigao pogodak preplavile su me emocije, međutim, to je sada nestalo. Ne znam zašto, ali se nadam da će se vratiti. Nisam izgubio motivaciju za zabijanjem golova, no moje tijelo više ne reagira na huk s tribina - zaključio je togoanski nogometaš.

Komentara 1

XY
xyxyxy
20:13 20.02.2010.

Strašno...:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije