Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale suigraču

Adebayor: Modrić je ponajbolji s kojim sam ikada igrao

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric (R) celebrates scoring the opening goal with team-mate, Togolese striker Emmanuel Adebayor (L) during of the English Premier League football matc
AFP
12.01.2012.
u 15:10

Togoanski reprezentativac Emmanuel Adebayor ljetos je stigao u Tottenham, no nije mu dugo trebalo da shvati kakav je igrač Luka Modrić. Izjavio je da je Luka ponajbolji igrač s kojim je ikada igrao.

– On je jedan od najboljih nogometaša s kojima sam igrao. Iznimno je kreativan, inteligentan, ima fantastičnu tehniku i sjajnu sposobnost driblinga. Uživam igrajući uz dobre igrače, a Luka je dobar i kao čovjek, tako da je to savršenstvo – izjavio je Adebayor.

Riječi dobivaju na težini kada se zna da je igrao u velikim klubovima Monacu, Arsenalu, Manchester Cityju i Real Madridu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
19:39 12.01.2012.

Evo još jednog koji ne zna ništ o nogometu >;-)) Veliki pozdrav \"malom\" Luki, drži se majstore !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije