Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTSMOUTH Niko Kranjčar je među igračima koje Tony Adams želi zadržati na Fratton Parku

Adams: Obožavam gledati Niku kako igra

06.12.2008.
u 10:54

Menadžera Portsmoutha, Tonyja Adamsa, očekuje buran siječanjski prijelazni rok. Potrebno je osvježiti prilično poroznu obranu, a još će mu više problema zadati interes velikih klubova za njegove najbolje igrače.

Nije mu previše pomogao niti poraz od Wolfsburga u Ligi Uefa nakon kojega su "mornari" ostali i bez teoretskih izgleda za plasman u daljnje natjecanje, a pojavila se i priča kako su financijske prilike sve samo ne dobre. Kako je to već postao trend u Engleskoj, tako se i Portmosuth spominje u nekakvim kombinacijama gdje bi klub preuzeo neki novi, vjeruje se bezobrazno bogati investitor, a ne dođe li do toga, postoje izgledi da će "mornari" morati prodati jednog ili dvojicu igrača kako bi stabilizirali financijsko stanje. Jedan od njih je sigurno i Niko Kranjčar kojega bi mnogi europski, pogotovo otočki klubovi željeli vidjeti u svojim redovima.

- Odličan je igrač i obožavam ga gledati kako igra i raditi s njim. Zaista je sjajan. Jako se trudi i sve češće dolazi duboko u našu polovicu po loptu. Kada ju dobije, onda je izvanredan u rješenjima - pohvalio je Niku njegov menadžer u razgovoru s britanskim medijima.

Adams ne želi niti razmišljati o tome što bi bilo kada bi Niko ili netko drugi napustio Fratton Park.

- O tome ćemo pričati u siječnju, u ovom me trenutku takve priče ne zanimaju. Razmišljam samo o predstojećim susretima. Vjerujem svojim igračima, a u prosincu nas očekuje čak sedam utakmica u 25 dana. Imam odlične igrače koje zabavljam, radim s njima i učim ih. Čini se kako uživaju u tome i od toga želim krenuti dalje - kazao je Adams koji je klupu Portmosutha preuzeo od Harryja Redknappa nakon što je ovaj prezeo Tottenham.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije