Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA OI

Petrović objavio popis košarkaša: Nema Tomića, Popovića i Tomasa

Petrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
18.04.2016.
u 15:09

– Marko Popović je već prošle sezone bio praktički pred završetkom karijere, međutim otvorila se ta Fuenlabrada u kojoj igra iznimno dobro. No kako kaže – u ovakvom stanju aktivnost preko ljeta zahtijevala bi za njegovu zadnju godinu karijere puno odricanja

Hrvatski košarkaši izbornik Aco Petrović objavio je širi popis od 26 kandidata s kojima će se boriti za plasman na Olimpijske igre. Na njemu nema Ante Tomića, Marka Popovića i Marka Tomasa.

– Razgovarao sam i s Antom Tomićem i s Markom Popovićem. U razgovoru s Antom, zbog njegovih obiteljskih i profesionalnih obaveza, dogovorili smo se da moje obrazloženje bude poprilično suhoparno – rekao je Petrović pa dodao:

– Marko Popović je već prošle sezone bio praktički pred završetkom karijere, međutim otvorila se ta Fuenlabrada u kojoj igra iznimno dobro. No kako kaže – u ovakvom stanju aktivnost preko ljeta zahtijevala bi za njegovu zadnju godinu karijere puno odricanja. Žao mi je što neće biti tu, ali tijelo jednostavno nije za to...

Popis kandidata:

Roko Ukić (Cantu), Rok Stipčević (Sassari), Oliver Lafayette (Milano), Dontaye Draper (Lokomotiv Kuban), Fran Pilepić (Cedevita), Ante Delaš (Zadar), Krunoslav Simon (Milano), Bojan Bogdanović (Brooklyn), Mario Hezonja (Orlando), Filip Krušlin (Cibona), Luka Babić (Cedevita), Luka Božić (Zagreb), Damjan Rudež (Minnesota), Željko Šakić (Lukoil), Dario Šarić (Efes), Dragan Bender (Maccabi), Marko Arapović (Cedevita), Duje Dukan (Sacramento), Leon Radošević (Bamberg), Miro Bilan (Cedevita), Luka Žorić (Cedevita), Darko Planinić (Laboral Kutxa), Justin Hamilton (Valencia), Ivica Zubac (Mega Leks), Ante Žižić (Cibona), Josip Sobin (Fuenlabrada).

>> Nastave li podržavati Euroligu, suspendirat ćemo Cedevitu i Zadar!

Komentara 7

PA
pappmisi
16:45 18.04.2016.

A sto trazi na tom popisu Luka Zoric, on vise nije za ozbiljnu kosarku, ni u Cedeviti ne racunaju na njega treba ga se sto prije otarasiti. A on u reprezentaciji Aco sto ti je je lisi bolestan Luka Zoric boze me pomozi

MA
mađar
18:36 18.04.2016.

Kakav izbornik i stručnjak, takav i izbor španera. odavno znamo da BOSTONSKI DAVITELJ NA TV nema blage veze o trenerskom poslu, ali zna se tko ga je ustolicio.

CA
Catalonia
17:12 18.04.2016.

Šteta kaj nema Popa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije