Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE OD OČEKIVANOG
Povratak na članak

Aco Petrović ne posustaje! Za spas Cibone prikupljeno gotovo tri milijuna kuna

Ono što je značajno u cijeloj priči jest da se Aco obvezao vratiti novac svima koji su ga uplatili, ako akcija ne uspije. Također, novac se ne bi koristio za saniranje dugova, već za funkcioniranje kluba. Dugove, koji iznose oko 30 milijuna kuna, bi riješili drugačijom metodom.

Komentari 10

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:50 25.06.2022.

Cibona na aparatima?

VL
Avatar links
links
11:56 25.06.2022.

simpatično od Ace po deseti put ali... to je minoran iznos, i šta dalje? Dogodine opet isto, ...nebi se novac trošio na dugove nego na funkcioniranje kluba, heheh... smiješno, a zašto mislite da će svi odgoditi naplatu, pristati na rate... da bi klub funkcionirao moraju se riješiti dugovi a na ovaj infantilni način..ajmo svi po kunu...teško će to ići, dugoročno nikako

VL
RA
radolizem
08:23 25.06.2022.

Budimo otvoreni i iskreni! Ovo nije ni moralno, ni zakonito. Cibona je dužna 40 milijuna kuna i treba provesti stečaj. Najgore o svemu da se u čitovvu nezakonitu priču uključio i gradonačelnik Tomašević, ali bez odluka i rješenja, već po principu improvizacije. Dakle, ni tu nema zakonitog postupanja. Nadalje, taj Frank i on je postupio nezakonito jer daruje novac klubu koji je dužan 40 milijuna kuna, a time zapravo odgovorne osobe u Franku svjesno i namjerno oštećuju tvrtku Frank. Bolje da je Frank s tim novcem stipendirao tae kwon do reprezentativce ili judo reprezentativce nego ovo. Posao za DORH.

VL
Avatar Mileseva
Mileseva
13:28 25.06.2022.

Jel i Cibonu vode hdzeovci???

VL
Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
08:14 25.06.2022.

Samo naprijed Aco! Ako itko to može onda si to ti. Nadam se da će doći do trećeg kruga da se i sam priključim. Hoće li nešto uplatiti i političke stranke koje su dvoranu koristile za svoje derneke kad im je trebalo? Jesu li uplatili Cibonini hadezeovi kapitalci koji su svoj ugled stečen u klubu kasnije iskoristili za političku karijeru?

VL
DM
drazen.muhvic
06:50 25.06.2022.

Ono kada ti baš i ne ide biti košarkaški trener, pa na nekom parkingu doživiš preobraćenje i sam sebe uvjeriš da si Mesija...

VL
Avatar Mileseva
Mileseva
19:41 24.06.2022.

Aleksandre Petrovicu, ko ti ime dade?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.