Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov izbor košarkaša godine
Povratak na članak

Aco: Cibona je bila milimetar do gašenja, jednog dana možda napišem i knjigu

U izboru najboljeg košarkaša Aco se rukovodio klupskim nastupima, a u tome prednjače Tomić i Bilan. Tomić u Europi, a Bilan u regiji.

Komentari 3

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
19:10 30.12.2015.

Cibona je bila milimetar do gašenja, centimetar dalje od pokradenog novca i kilometar dalje od nekadašnje slave i naslova prvaka Europe.

VL
Avatar links
links
08:36 31.12.2015.

puno se priča o nekom Aleksandrovom ugovoru sa Cibonom, pa bi bilo zgodno ga vidjeti kada mi to već plaćamo

VL
Avatar comandante
comandante
12:27 30.12.2015.

nisi ti spasio Cibonu niti nakon 2 godine mešetarenja!!! objavi svoj ugovor sa klubom dobročinitelju!!!!, zašto se kupuju starci i poluigrači(Hukić,Širiščević,Joksimović..) zašto ste upravo prodali Mavru????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.