Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice prvaka
Povratak na članak

Aco: Benite je jedan od najboljih šutera svijeta, a ovo je najjača Cedevita

– Ova Cedevita ne može se usporediti ni s jednom drugom iz prošlosti. Ne po novcu, jer ja i ne znam koliko sve to košta, nego po imenima.

Komentari 6

Avatar rubinet
rubinet
18:44 10.08.2018.

Prvi trener koji nije s prostora bivše države...Austro-Ugarske monarhije

VL
NO
nostradamus11
23:28 10.08.2018.

kakav oreskovic...dajte molim vas..trenira shveda u himkiju i skautira ga za repku..i covjek nam zabije 20 poena u prvom poluvremenu..eee danas se svatko naziva trenerom

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
03:28 11.08.2018.

Otkad je Oreskovic breaking news za Boga miloga ?! I zasto gospodinu Uzbincu smeta sto reprezentativci iz Cedevite ostaju đuze s reprezentacijom?! Zar nije sveti interes nase kosarke da nam repka bude jaka a onda Ce klubovima pa tako i KK Cedevita biti puno puno bolje

VL
GV
golub Vaso
18:39 11.08.2018.

razvojni tim kluba koji nikoga nije razvio, ali je zato mnoge upropastio

VL
DU
Deleted user
10:04 11.08.2018.

Šteta je samo što još uvijek moraju igrati u toj jugoligi. Neznam tko ih na to prisiljava? Hrvati nevole jugoligu. Nek se ugledaju na Žalgiris koji igra u svojoj maloj nacionalnoj ligi i jedan je od najboljih klubova u Europi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.