Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ACI Sail – jedinstvena priča o nautičkoj izvrsnosti

ACI Sail
21.07.2021.
u 08:00

Ovaj ekskluzivan projekt nautičke izvrsnosti predstavlja savršen spoj prirodnih ljepota hrvatske obale i otoka te bogate tradicije i iskustva ACI-ja

Zahvaljujući razvedenoj obali s tisuću čarobnih otoka, Hrvatska za nautičare predstavlja prvu asocijaciju za raj na zemlji. Naravno, potpunom nautičkom doživljaju Hrvatske uvelike doprinose ACI marine, kao najveći lanac marina na čitavom Mediteranu. Zbog ovog nadaleko poznatog imena u svijetu nautike, najveći zaljubljenici u more i vjetar u jedrima svake se godine iznova vraćaju u na hrvatsku obalu. Razlog tome je konstantna težnja prema izvrsnosti, na kojoj je naposljetku nastao i ACI Sail, jedinstveni projekt nautičke izvrsnosti, kakav ne postoji nigdje u svijetu.

Savršen recept za velika postignuća

Ovaj ekskluzivan projekt nautičke izvrsnosti predstavlja savršen spoj prirodnih ljepota hrvatske obale i otoka te bogate tradicije i iskustva ACI-ja. Međutim, ono što ovaj projekt zaista čini jedinstvenim u svijetu je ekskluzivno partnerstvo s proizvođačem jednih od najluksuznijih jedrilica na svijetu, finskom tvrtkom Nautor’s Swan, kao i posada koju čine nagrađivani olimpijci, jedriličari s preko 30 godina iskustva na morskoj pučini. Tako ACI Sail raspolaže najvećom svjetskom flotom elitnih jedrilica ClubSwan 36  čije je sjedište u biseru Jadrana, Splitu, gdje je uspostavljen i prvi i jedini svjetski trening centar za jedrilice ClubSwan 36.

Tako su dostupni potpuno individualizirani tipovi treninga i edukacija, bez obzira na prethodno jedriličarsko iskustvo, kao i nezaboravne đite pod kormilom velemajstora, koje će team building ili korporativno putovanje pretvoriti u pravu pustolovinu. Da inovativnost, vizija i liderstvo opisuju ACI kao kompaniju već 38 godina, dokazuje i činjenica da je hrvatski lanac marina prva kompanija na svijetu koju je Nautor’s Swan izabrao za ekskluzivnu suradnju i plovidbu pod zajedničkim sloganom projekta „Sail to the future“.

Ljeto u elitnom društvu - uz minimalne napore

ACI Sail neizostavan je član najelitnijeg Clubswan društva, koje se natječe na prestižnim destinacijama diljem svijeta, kao što su Porto Cervo, St. Tropez ili Monte Carlo. Budući da na ovim regatama mogu prisustvovati isključivo vlasnici ClubSwan plovila, ACI Sail trenutno jedini na svijetu svojim klijentima nudi mogućnost najma jedrilica ClubSwan 36, u svrhu ulaska na ovakve regate. Tako će se klijenti ACI Saila već u kolovozu moći iskušati na Copa Del Rey regati u Palma de Mallorci, nakon koje slijedi regata Swan One Design Worlds u St. Tropezu. U sklopu ove usluge, ACI Sail svojim klijentima omogućuje pristup „ključ u ruke“, odnosno maksimalnu potporu u svim aspektima sudjelovanja na regati.

Kako kaže bivši olimpijac i voditelj ACI Saila, Ivan Kljaković Gašpić, „plovilo klijenta očekuje na lokaciji regate kompletno spremno za utrku. Nakon utrke mi brinemo o svemu, a klijent samo odlazi s novim iskustvom“. Drugim riječima, ACI Sail za klijente osigurava transport plovila, pripremu za jedrenje, papirologiju za prijavu na regatu, ali i posadu za jedrenje ako je potrebna. ACI ima preko 30 godina dugu tradiciju jedrenja na domaćem terenu, koji renomirani svjetski nautičari nerijetko nazivaju najljepšim svjetskim igralištem.

Tako u listopadu slijedi prava nautička poslastice i novitet u svijetu jedrenja, a riječ je o ekskluzivnom ClubSwan 36 ACI Cupu, koji će se održati u prekrasnom Rovinju. Više o projektu ACI Sail i uzbudljivim nadolazećim aktivnostima saznajte na linku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije