Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSTVO

Abidal otišao iz Monaca jer su bili nekorektni prema Valdesu!

'Barcelona\'s Eric Abidal poses after their Spanish First division soccer league match against Mallorca at Camp Nou stadium in Barcelona, April 6, 2013. Abidal returned to the pitch two years after be
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.07.2014.
u 12:00

Dugogodišnji vratar Barcelone došao je na liječnički pregled u Monaco, sve je bilo gotovo, ali zbog ozljede iz ožujka sve je poništeno.

Činilo se da će Eric Abidal nastaviti igrati za Monaco jer je ranije ovog tjedna potpisao jednogodišnji ugovor, ali potom se nešto čudno dogodilo pa je izabrao Olympiakos kao sljedeću postaju u karijeri.

Ali nije stvar u novcu već o prijateljstvu s Victorom Valdesom! Zbog načina kako je njegov bivši klub tretirao njegovog prijatelja i bivšeg suigrača iz Barcelone odlučio je napustiti Monaco.

Dugogodišnji vratar Barcelone došao je na liječnički pregled u Monaco, sve je bilo gotovo, ali zbog ozljede iz ožujka sve je poništeno. A dogovor je odavno postignut i Valdes nije razmatrao druge opcije, zbog čega se našao u nezgodnoj situaciji.

Osim što je to razljutilo Valdesa, razljutilo je i Abidala, koji se odmah pozvao na klauzulu u ugovoru, raskinuo ga i otišao u Atenu.

>> Abidal pobijedio bolest i karijeru nastavlja u grčkom Olympiakosu

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:22 06.07.2014.

Bravo, svaka čast prijateljstvu i prijatelju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije