Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL DINAMO
Povratak na članak

A na dočeku vatrenih zbog upaljenih baklja nije bilo nijedne kazne...

– Dao sam ostavku jer mislim da nekomu jako smeta moja funkcija. Naime, mislim da se napada klub zbog moga angažmana u Udruzi “Dinamo – to smo mi”

Komentari 6

ED
europski dinamo
10:52 22.11.2018.

Kaj ste se tako uznemirili zbog kazni? Dinamo zbog vas svako kolo u hnl-u plaća 15 000 kn da ne govorimo samo ove godine u Europi 1 100 000 kn + prazne 2 tribine Sjevera protiv Trnave znači 10 000 navijača po 50 kn = još 500 000 kn manje Dinamu zbog vaših klošara. Kakve veze ima organizacija utakmice Rijeke,Osijeka,Dinama ili vašeg klubića sa spontanim dočekom reprezentacije? Naravno na kojem vi niste bili hehe.

VL
AR
Artukovic
12:25 22.11.2018.

Kad si netko beznacajan pridodaje toliku vaznost da za sebe misli da je bog.....cisti psihijatarski slucaj u poodmaklom stadiju.

VL
NO
Nordovest
14:57 22.11.2018.

Kad propalice promoviraš u "borce za prava" onda dobiješ ovakve likove. I pazi sad, najvažnije pitanje je "tko njima šalje inspekcije" ? To što su oni i Naš hajduk poslali 666 prijava protiv Dinama, HNS-a, Mamića i društva to nikome ništa. A samo glup čovjek (što i je) može izjednačavati baklje na spontanom okupljanju i dočeku sa zabranjenim ponašanjem na nogometnoj utakmici što podlježe zakonu o spriječavanju sukoba na sportskim borilištima. Treba ih strpati u zatvor na 150 godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.