Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

6 najboljih proizvoda za 24-satnu podršku sportašima

Herbalife24
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
09.06.2017.
u 16:55

Linija proizvoda Herbalife24 nudi sve što je potrebno onima koji vole redovito vježbati, odlazak u teretanu im je dio ustaljenog rasporeda, ili se čak natječu kao profesionalni sportaši.

Bilo da se rekreativno bavite sportom, da redovito vježbate ili ste, pak, elitni sportaš, potrebni su vam proizvodi koji će vam pomoći da budete još spremniji prije i tijekom bavljenja sportom, ali i koji su neophodni za oporavak nakon tjelovježbe, odnosno natjecanja ako ste profesionalan sportaš. U svim fazama tjelesne aktivnosti ispravna i uravnotežena prehrana, koja sadrži sve nutritivne sastojke potrebne sportašu, ključna je za oporavak i postizanje dobrih rezultata. Linija proizvoda Herbalife24 nudi sve što je potrebno onima koji vole redovito vježbati, odlazak u teretanu im je dio ustaljenog rasporeda, ili se čak natječu kao profesionalni sportaši.

Sportski napitak koji ne samo da omogućava bolju hidrataciju, već predstavlja i brzi izvor energije potrebne za vježbanje, nastao je kao rezultat suradnje, odnosno partnerstva linije Herbalife 24 i nogometne zvijezde Cristiana Ronalda. Svojim decentnim okusom koji ne sadrži umjetne arome niti zaslađivače, #CR7Drive je moderan sportski napitak kreiran kako bi nas sve potaknuo na aktivnost. U svakom trenutku nudi bolju hidrataciju jer sadrži 320 mg vitalnih elektrolita koji se izgube tijekom vježbanja, glukozu koja poticajno djeluje na mozak i omogućava brzo i pravovremeno donošenje odluka tijekom igre, kao i lako probavljivu mješavinu ugljikohidrata kao gorivo za mišiće i postojanu energiju.

Važno je isto tako spomenuti i proizvod Herbalife 24 Formula 1 Sport koji predstavlja temelj dobrog učinka u sportu, održava energiju, podupire imunosnu funkciju i održava mišićnu masu. Radi se o zdravom obroku koji se može uzimati u svako doba dana, a posebno je formuliran kako bi zadovoljio dnevne prehrambene potrebe sportaša.

Za još bolju hidrataciju u svakom trenutku tu je i Hydrate, proizvod decentnog okusa koji sadrži biodostupne elektrolite. Bez obzira na intenzitet tjelesne aktivnosti, omogućava održavanje potrebne količine tekućine u tijelu i može se uzimati bilo u koje doba dana – ujutro, tijekom vježbanja ili čak navečer.

Foto: Promo

Za situacije u kojima su sportaši izloženi dugotrajnim naporima, Herbalife nudi Prolong, proizvod koji pomaže trošenju kalorija, podupire mišićnu funkciju i smanjuje oštećenja mišića, a zahvaljujući decentnom i ugodnom okusu, užitak ga je piti. Kod duljeg ili intenzivnijeg vježbanja Prolong svojom mješavinom ugljikohidrata iz dva izvora osigurava momentalnu i postojanu energiju.

Ako vam je potrebna pomoć prilikom oporavka tijela nakon sportova izdržljivosti tu je Rebuild Endurance, napitak s ugljikohidratima i proteinima za korištenje nakon aerobnih vježbi. Svaka porcija sadrži 36 g posebno odabranih ugljikohidrata i 10 g visokokvalitetnih mliječnih proteina. Proteini doprinose razvoju i održavanju mišićne mase. Napitak sadrži vitamine B1, B2, C i E, kao i željezo te je bez umjetnih boja, aroma ili zaslađivača.

Kako bi se mišićna masa oporavila nakon višesatnog napora, potreban je proizvod kao što je Rebuild Strength. Radi se o mješavini slobodnih aminokiselina, proteina sirutke i kazeina, koja također podupire imunosnu funkciju organizma.

Herbalifeovi proizvodi ispitani su i potvrđeno je da ne sadrže tvari s popisa Svjetske antidoping agencije WADA (World Anti-Doping Agency): Program osiguranja kvalitete Informed-Sport potvrđuje da su uzorci sirovina od kojih se proizvode ovi proizvodi ispitani na zabranjene tvari u vrhunskom laboratoriju za doping kontrolu, LGC. Opširnije o tome možete naći na: www.informed-sport.com/. Herbalife time poručuje sportašima i trenerima da mogu imati puno povjerenje u njihove dodatke prehrani.

Želite prijaviti greške?