Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVEN PRIZOR

Prvake u Berlinu dočekalo više od milijun navijača!

Navijači
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/23
15.07.2014.
u 13:15

Izabranici Joachima Loewa nisu krili oduševljenje, pozdravljali su razdraganu masu i uživali u svakom trenutku ovog dana.

Njemačka nogometna reprezentacija stigla je u Berlin, gdje su ih dočekale stotine tisuća razdraganih navijača u svakom kutku grada gdje bi prolazili. Vjeruje se da ih je samo kod Brandenburških vrata milijun!

Izabranici Joachima Loewa nisu krili oduševljenje, pozdravljali su razdraganu masu i uživali u svakom trenutku ovog dana, koji će sigurno potrajati još jako dugo, a sigurno neće završiti ni sa zalaskom sunca.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Zaslužili su tako nešto, ipak su nakon 24 godine osvojili titulu prvaka svijeta, bili su najuvjerljivija reprezentacija, imali su svega jedan neriješen ishod i šest pobjeda, dali su najboljeg vratara prvenstva (Manuel Neuer) i najboljeg strijelca u povijesti prvenstava (Miroslav Klose).

Dočekani su i Argentinci, deseci tisuća navijača došli su im dati podršku zbog osvojenog drugog mjesta, kojem se zapravo jako malo tko od njih iskreno nadao. Također, stigla je na doček i predsjednica Argentine Cristina Fernández de Kirchner, koja je otvoreno priznala da nije gledala niti jednu utakmicu na prvenstvu te da nije ni znala kako je završilo finale sve dok nije nazvala izbornika Alejandra Sabellu.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>> Evo kako su Nijemci proslavili osvajanje Svjetskog prvenstva

>> 'Mislila sam da smo pobijedili pa sam nazvala izbornika da mu čestitam'

Ključne riječi

Komentara 11

SE
sestrićna
14:00 15.07.2014.

naprijed njemačka prijatelj hrvatske ...

Avatar Viking1
Viking1
13:33 15.07.2014.

Nijemci će u Hrvatskoj slaviti naslov svjetskog prvaka. Branič Njemačke Mats Hummels sagradio je luksuzne vile nedaleko od kuće hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Nakon SP-a njemački reprezentativci odmarat će se u Posedarju, mjestu pokraj Zadra. Tamo ih je pozvao Mats Hummels (25), strijelac pobjedničkoga gola protiv Francuske. Suigračima želi pokazati svoju novu kuću.Njemački reprezentativac sagradio je kompleks vila na 1700 četvornih metara uz more na što je potrošio do tri milijuna eura.

NA
narod1
21:28 15.07.2014.

To je Nijemac, pošten, izdržljiv, šuti, radi. I pobjeđuje. Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije