Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL ISPRED BARCELONE

James Rodriguez je hit: Volio bih igrati u Real Madridu

Kolumbija - Urugvaj
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.06.2014.
u 10:14

- Volio bih igrati u Španjolskoj. Za mene bi to bilo ispunjenje sna jer je to jedna od najboljih liga na svijetu - rekao je Rodriguez.

James Rodriguez jedan je od heroja Svjetskog prvenstva. Osim što je 22-godišnji Kolumbijac s dva gola srušio Urugvaj, jučer je zabio i najljepši gol do sad u Brazilu.

Trenutno je na pet postignutih pogodaka i vodeći je strijelac Svjetskog prvenstva. Na terenu je proveo 310 minuta, a prosječno zabija svake 62 minute te upisao dvije asistencije.

Ovaj sjajni Kolumbijac karijeru je počeo u Envigadu, no 2009. je otišao u argentinski Banfield da bi iduće godine prešao u Porto. S portugalskim klubom je osvojio tri naslova prvaka, a 2012. je dobio i Portugalsku zlatnu loptu. Tada mu je bilo 20 godina i postao je najmlađi igrač kojem je to pošlo za rukom.

Nakon toga su oko na njega bacili bogatiji klubovi i iduće je sezone potpisao za Monaco u transferu vrijednom 45 milijuna eura. Tako je postao drugi najskuplji kolumbijski nogometaš iz klupskog suigrača Radamela Falcaa. Falcao zbog ozljede ne može igrati na SP-u, no James se pobrinuo da ga dostojno zamjeni.

Ovo Svjetsko prvenstvo Jamesu će dignuti cijenu do neba, a nakon utakmice s Urugvajom je otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru.

- Volio bih igrati u Španjolskoj. Za mene bi to bilo ispunjenje sna jer je to jedna od najboljih liga na svijetu - rekao je Rodriguez, a onda otkrio i klub u kojem bi htio igrati:

- Više volim Real nego Barcelonu.

>> Sjajni James s dva gola odveo Kolumbiju u četvrtfinale!

Komentara 1

Avatar Zizou10
Zizou10
12:37 29.06.2014.

ako dođe u real lukica pakira kufere i put pod noge.. mali igra savršeno, podsjeća me na zizoua.. :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije