Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMBIJSKI JUNAK

Izbornik Urugvaja: James je kao Maradona i Messi, ima dar zbog kojega je poseban

Kolumbija - Urugvaj
Reuters (Ilustracija)
29.06.2014.
u 08:50

- On je odličan nogometaš, no fascinira me lakoća kojom se nosi s pritiskom. Za doći na tu razinu su kod drugih igrača potrebne godine i godine. Ovo je Svjetsko prvenstvo Jamesa Rodrigueza - smatra izbornik Kolumbije Jose Pekerman.

James Rodriguez prvo je ime pobjede Kolumbije nad Urugvajem u osmini finala Svjetskog prvenstva. Ofenzivac Monaca s dva gola je najzaslužniji što će Kolumbijci u četvrtfinalu igrati s Brazilom.

- On je odličan nogometaš, no fascinira me lakoća kojom se nosi s pritiskom. Za doći na tu razinu su kod drugih igrača potrebne godine i godine. Ovo je Svjetsko prvenstvo Jamesa Rodrigueza - smatra izbornik Kolumbije Jose Pekerman.

Kolumbijce u četvrtfinalu sada čeka domaćin SP-a.

- To će biti sjajna utakmica, ali i kraj za jednu od dvije odlične reprezentacije. Brazilcima je samopouzdanje poraslo nakon što su na zahtjevan način izbacili Čile - kaže Pekerman.

"Rodriguez nije najbolji igrač SP-a"

Rodrigueza je pohvalio i izbornik Urugvaja Oscar Tabarez.

- On je najbolji igrač Svjetskog prvenstva. Diego Maradona, Lionel Messi, Luis Suarez i James Rodriguez imaju u sebi dar koji ih čini posebnim igračima - rekao je Tabarez.

No, s njim se ne slaže Urugvajac Sebastian Coates.

- Mislim da on nije najbolji igrač turnira - rekao je Coates koji je napomenuo da nije bilo lako igrati bez suspendiranog Suareza.

- Luis je odličan igrač i nedostajao nam je.

>> Sjajni James s dva gola odveo Kolumbiju u četvrtfinale!

Komentara 1

RA
raspad
09:44 29.06.2014.

Kakav James, Luka je car.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije