Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Nakon utakmice Hrvatske u Mostaru pronađene zapaljene zastave BiH

zastava Bih
Klix.ba
19.06.2014.
u 17:33

U Čitluku su simpatizeri reprezentacije Hrvatske slavili pobjedu izabranika Nike Kovača uz pjesmu 'Je..m te Bosno'.

Sinoć su nakon utakmice Hrvatske i Kameruna na SP u Brazilu u zapadnom dijelu Mostara zapaljene državna zastava BiH i zastava Republike BiH iz 1992. godine, javljaju mediji u BiH.

Slični slučajevi dogodili su se i nakon utakmice Hrvatske i Brazila. Tada je zapaljeno pet zastava BiH i objekt Patriotske lige u Kiseljaku, a zapaljene su i dvije zastave BiH u selu Golinjevo, nedaleko od Livna.

Također, Dnevni avaz piše, da su u Čitluku, simpatizeri reprezentacije Hrvatske slavili pobjedu izabranika Nike Kovača uz pjesmu 'Je..m te Bosno'.

>>Rasparana hrvatska zastava i opljačkan jedan navijač: Mostarce napali huligani u Brazilu

Komentara 11

Avatar arhaika
arhaika
18:07 19.06.2014.

Boze mili koje zutilo. sve da se diskreditira hr reprezentacija i da se sotonizirajy hrvati. Cinjenica je da vecina bosnjaka ne navija za hrv, a da hrvati u rh navijaju za bih. cinjenica je da hrvati u bih stalno gledaju toj cinjenici u oci. i cinjenica je da su od konstitutivnog naroda svedeni na nac manjinu. ovo orkestralno prenosenje vijesti iz avaza ilu bbs o ustasoidnim hrvatima je gnjusno i prozirno. naprijed hrvatska! Za bih cu eventualno navijati kad hrvati postanu ravnopravan narod u toj drzavi a nadam se da ce se promjenom vlasti konacno poraditi na tome.

SV
Sumrak Vremena
20:23 19.06.2014.

kad je Hrvatska igrala protiv Brazila u po nekim gradovima BiH se pjevalo "ubij ubij ustaše" i navijalo za Brazil tako i jučer protiv Kameruna a o tome se šuti, ima jedna stara izreka koja glasi "narod svakom oprosti samo izdajici nikada"

KR
krle3
19:01 19.06.2014.

Ocito da su " novinari " VL zlonamjerni u svojim nazovi novinarskim uradcima ukojima je sve jednostrano i sa namjerom da se Hrvate kako u BiH tako i u Hrvatskoj stavi na stup srama, kad eto vec " nazalost "" pobjedjuju na SP. Vijesti o "ustaskim "zastavama, Sukerovom rasizmu, "ksenofobiji" Hercegovaca ne bi se postidio ni onaj lik koji svakodnevno vidja ustasku zmiju. Nakaradno bratstvo i jedinstvo koje se pokusava progurati pod zajednickim navijackim pjesmama Hrvatske i BiH, zajednickom band - aidu regiona za pomoc poplavljenima izaziva u ljudima gnjev zbog preranog zaborava onog sto se dogodilo na ovim prostorima pa se dogadjaju i pogresne stvari. Ali kad se jedan cin novinarski multiplicira kao sto rade pojedina piskarala ispada da su najveci problem Hrvati. Zaboravljaju se navijaci BiH i navijanje za Turke, paljenje hrvatskih zastava u sarajevu i beogradu, to ionako nije vazno. Sramotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije